Artister

Scotts

Bandet Scotts har funnits i snart 25 år men hade sitt stora genomslag i Dansbandskampen 2008 och Melodifestivalen 2009 med låten ”Jag tror på oss” som tog sig till Andra chansen.

Efter dessa framgångar har åtskilliga tv-program avverkats. Scotts debutplatta såldes i 60.000 exemplar i norden, därefter samlingsplattor i samarbete med expressen som sålt i 130.000 ex, näst bäst efter Lasse Stefanz. Totalt har bandet gjort 3 plattor.

November 2014 är det dags igen för skivsläpp, denna gång med enbart nyskrivet material.

Scotts passar lika bra i folkparken som på nattklubben då dom även kör sina populära ”showset”.

Scotts är även utvalda till arrangörernas favorit 2012 och 2013

Date

Låter Date bekant? Kanske har du sett bandet medverka i Dansbandskampen, kanske i Sikta mot stjärnorna. Eller kanske i Melodifestivalen eller Bingolotto? Man har sedan starten 1993 medverkat i en rad olika TV-program.

Gruppen bildades 1993 under namnet Släktingarna. Namnet Date togs inte förrän 1997 då bandet deltog i TV-programmet Sikta mot stjärnorna som pojkbandet Take That med låten Back for Good.Date har medverkat i Melodifestivalen tre gånger2001: Om du förlåter mig. 2002: Det innersta rummet 2005: Hörde änglarna viska ditt namnDate har vunnit Guldklaven som årets nykomling och Jan Lindberg vann Guldklaven för årets basist 2006. Date har även varit Grammisnominerade för bästa dansbandsalbum.Utöver detta har bandet medverkat i en rad olika TV-program så som Bingolotto, Go´kväll, Dansbandslåten, Nyhetsmorgon, Café Norrköping m.fl.

Dansbandskungen och Järnvingarna

Coverband med Dansbandskungen. Järnvingarna tillsammans med Dansbandskungen är ett turnerande partyband från Skaraborg! I bandet hittar man bland annat Marcus Persson på gitarr/keyboard/sång, Robert Björk på bas och sång, Adam Warnskog – lead gitarr och sång samt Max Johansen på trummor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s